Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Led Moving Head Light voor verkoop
Van goede kwaliteit Led Moving Head Light voor verkoop
Ik ben klant van de V.S., kocht ik straallichten en leidde panelen, is de kwaliteit zeer goederen, en de dienst is perfect.

—— Alex

dank u, kreeg ik de goederen, dank u.

—— Juni-doran

na zeer aardige verkoop, leidde het scherm beter dan andere fabriek, u het beste is.

—— Robert Lopez

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

1 2 3
Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Cheng Wen
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%

Is FOTO-ELEKTRISCH de TECHNOLOGIEco. van GUANGZHOU CHENG WEN, Ltd, een lid van de Vereniging van de het Vermaaktechnologie van China (leidde door het Ministerie van Cultuur, de VRC), een professionele fabrikant die zich in ontwerp, vervaardiging, verkoop en marketing van reeks stadiumverlichting, spreker en akoestiekproducten specialiseert. Tegelijkertijd, zijn wij ook professioneel in het plaatsen van en aanpassen divers van stadiumprojecten, zoals megadisco, nachtclub, Karaokebalzaal, de conferentieruimte van verschillende media, de achtergrondmuziekuitzending van in/outdoor, enz.

Wij hebben meer dan 200 verscheidenheden van producten, die zich van be*wegen-hoofden, aftastenverlichting uitstrekken, volgen vlekken, lasers, openluchtverlichting, programmaverlichting, goboverlichting, stroboscopen, leiden, sprekers, versterkers, enz.-stadiummateriaal. Zoals beter hebben ons productiebeheersysteem en systeem voor kwaliteitscontrole, geoptimaliseerde leveringsketens van grondstoffen, Onze productiviteit en kwaliteit van producten verder verbeterd. Veel van onze producten hebben de certificatie van Ce en Rohs-bereikt.

Sinds onze onderneming, met overvloedige project de bouwervaring, de rijke diensten van product resourcesand professionele en gelovige naverkoop, hebben wij aan vereisten van grote hoeveelheid die klanten voldaan, oplossingen voorzien van perfecte verlichting en akoestiekmateriaal en een goed reputatie en een vertrouwen van elke professionele binnenlandse en overzee klant winnen die wij hebben gediend.

Aangezien een actief en agressief team van e nterprise, zijn wij er stellig van overtuigd dat de „goede kwaliteit thelife van een onderneming“ is. Met principe die om „te vernieuwen zich te ontwikkelen, naar de wereld“ vooruitgaan, verheugen wij ons op oprecht het creëren van onze briljante toekomst met u-onze voorname cliënten, binnenlands en overzee.

Contactgegevens
Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina Chan

Tel.: 86-1322-6796065

Fax: 86-020-8137-4252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)