Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben klant van de V.S., kocht ik straallichten en leidde panelen, is de kwaliteit zeer goederen, en de dienst is perfect.

—— Alex

dank u, kreeg ik de goederen, dank u.

—— Juni-doran

na zeer aardige verkoop, leidde het scherm beter dan andere fabriek, u het beste is.

—— Robert Lopez

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 


De voortreffelijkheid leidt tot het belangrijke product
Het verwerkende Centrum is de backbone van CHENG WEN, heeft het verscheidene perfecte afdeling van het functiebeheer, heeft honderden professioneel technisch personeel gevormd, dat de waarborg van de producten van CHENG WEN is.

In de gehele productiesysteembeheersing: Wij zijn er stellig van overtuigd het de manier aan de ontwikkeling van de moderne onderneming is dat wij op de vooruitgang wetenschappelijk beheer baseren. CHENG WEN heeft tientallen miljoenen in het kopen van internationaal geavanceerd materiaal, zoals CNC stempelpers, CNC buigende machine, CNC machinaal bewerkende centra evenals de nieuwe ingevoerde CNC draaibank en de gevestigde elektronische stofvrije workshop tot hoge norm, introduceerde het internationale materiaal van de vooruitgangstechnologie zoals SMT-machines, golf het solderen, terugvloeiing het solderen, automatisch componententussenvoegsel geïnvesteerd, en het elektronische drukmateriaal etc.CHENG WEN heeft meer dan 20 vooruitgangslopende band, is alle workshop uitgerust met centraal airconditioningstoestel, creeert een prima werkomgeving voor werknemers, zijn de grootte en de vordering van Hardware NC die Workshop, de Workshop van de Afgewerkt productassemblage en Elektronische Workshop machinaal bewerken de de industrieleider.

De achting die van het het beheersteam van CHENG WEN de „klanten verstrekken de beste producten en de dienst“ als eeuwige opdracht voor onderneming, „waar er een stadium is, zijn er CHENG WEN“ als uiteindelijk doel. CHENG WEN is er stellig van overtuigd dat de „kwaliteit uit details komt, beslissen de details alles“. Van productverwezenlijking aan het productieproces en de na-dienst, dringt CHENG WEN op elk detail aan, en voert ISO9001-volledig kwaliteitsbeheersysteem uit. In 2015, investeerde CHENG WEN miljoenen in ERP ondernemingsresource en informatiebeheersysteem, zodat de verwerving, productie, levering, op de markt brengend informatie en de na-dienst van de efficiënter terugkoppelt, behulpzaam en verenigde onderneming. De laatste jaren, hebben wij het concept van het vooruitgangsbeheer, volledig ingevoerde magere productie, doelbeheer, procesbeheersing geïntroduceerd, zijn zij efficiënt.

Het verwerkende Centrum bepleitte het concept selectie van personeel: selecterend juiste persoon, die juiste persoon, het tolereren die, het cultiveren, het vertrouwen tewerkstellen op, de werknemers behouden; de belangrijkste cultuur: oprichtend een lerende organisatie, bouwend een streng en efficiënt het werkteam, evenals creërend verenigde, harmonische familie-stijl atmosfeer, die het verse gezicht die van CHENG WEN een gestalte geven, de nieuwe lichtende vlek van de gehele industrie bouwen.

Certificaten
 • Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:BST16088203A0001Y-1SC

  Uitgiftedatum:2016-08-29

  Vervaldatum:2036-08-29

  Scope / Range:All the Moving Head Light

  Uitgegeven door:Shenzhen BST Technology Co., Ltd.

 • Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:BST16088203A0002Y-1EC

  Uitgiftedatum:2016-08-29

  Vervaldatum:2036-08-29

  Scope / Range:All the Par Light and Moving Light

  Uitgegeven door:Shenzhen BST Technology Co., Ltd.

 • Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:BST16065206A0001Y-1EC

  Uitgiftedatum:2016-06-29

  Vervaldatum:2036-06-29

  Scope / Range:All the LED Screen

  Uitgegeven door:Shenzhen BST Technology Co., Ltd.

Contactgegevens
Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina Chan

Tel.: 86-1322-6796065

Fax: 86-020-8137-4252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)